מי אני

בועז קוינטנר, נעים מאד!




הייתי בחור צעיר אחרי צבא כשנסעתי לרומא, איטליה, והתחלתי ללמוד בבית-הספר הגבוה לקולינריה, Scuoladi arte Culinaria Cordon Bleu Roma. שם למדתי לאהוב את הבישול האיטלקי, שמאמין בשימוש במוצרים איכותיים וטריים, בעשבי תבלין ירוקים וטריים ובשמן זית בתולי. התמחיתי בדגים ופירות ים, שהם אהבתי הטבעית.




חזרתי ארצה לתל-אביב ופתחתי את מסעדת קפריציוזה, מסעדה איטלקית קטנה ואותנטית ברחוב שינקין, שהגישה מנות של פסטה עם פירות ים שלא היו מוכרות אז בעיר הגדולה. אחריה פתחתי את הפיצריה ביג מאמא בשוק הכרמל, הראשונה שעשויה עם בצק דק ומרכיבים טבעיים וטריים, שהייתה פתוחה עד 4 לפנות בוקר ואספה לתוכה את חיי הלילה של תל אביב.
ב 1995 עזבנו, משפחתי ואני, את המרכז ועברנו לחיות בגליל. פה הקמתי את מסעדת בועז מבשל במצפה עמוקה שליד צפת, שלימים הועתקה אל שטח ביתי שבמצפה הילה, בגליל המערבי.
במהלך הזמן הזה המשכתי לעבוד גם במרכז הארץ והקמתי את מסעדת קיארה במרינה בהרצלייה פיתוח, מסעדה בסגנון איטלקי ים-תיכוני (MEDITARANIAN). כמו כן, בחיפה, ייעצתי בהקמתן של מסעדת איזבלה, איזבלה-בר וקפה הבנק במרכז הכרמל.
אני עוסק גם כיועץ מזון ושף בתעשיית המזון: מעדנות, זוגלובק וכיום פסטה נונה.
את כל הידע והאהבה לבישול, אני מקבץ ליום בשבוע, יום שישי, בו אני מבשל אוכל איכותי ומפנק במסעדה קטנה ואינטימית שנמצאת בשטח ביתי במצפה הילה, במסעדת בועז מבשל. אתם מוזמנים





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה